LAN-party

När: Måndagen den 30 oktober till tisdagen den 31oktober . Vi öppnar kl 17.00 för incheckning och uppsättning av utrustning och avslutar 16.00 på tisdagen.

Vem: Du som är född 05 eller tidigare får komma.

Pris: 100kr, då får man tillgång till dataplats, enkel stol och internet. Kvällsmat, frukost.

Vi kommer ha en kiosk där man kommer kunna köpa dryck och godis samt Billys.

Vad händer: Vi spelar spel mot/ med varandra. Vi kommer har lite olika turneringar

Anmälan: Ska innehålla: Deltagarens namn samt ålder, en kontaktperson, eventuell specialkost, samt som man använder stationär dator, laptop eller annan konsol.

Om man vill sitta med en kompis skriv den i anmälan

Skickas till Henrik på sms eller mejl. henrik@linghemskyrkan.se eller 0708174241.

Sista anmälan 27 oktober

OBS Vi har ett max antal deltagare så anmäl dig snabbt!

Frågor? Kontakta Henrik, 0708-174241 eller henrik@linghemskyrkan.se

Saturday är jättekul

- Vi tycker det är jättekul med konfirmation för att vi får göra så många roliga saker. Vi ser på film och fixar. Bäst är det med alla kompisar. Gemenskapen är viktigast. Just nu ser vi en film om The Passion of the Christ och sen diskuterar vi filmens handling. Vi läser i bibeln och lär oss förstå dess budskap.

Vill du också vara med i Equmenia? Vi hjälper dig att hitta rätt aktivitet för dig. Ring pastor Jörgen Tholander,
tel 0707-320 40 40