Vår Gudstjänst ger dig vägledning, glädje och musik...

Vår gudstjänst ger dig vägledning, glädje och musik...

Du är så välkommen i Guds gemenskap och Gudstjänsten är det tillfälle då du bäst upplever den energi som finns i att vara troende. Att komma till en Gudtjänst är något speciellt. Det är en högtid med kraft och inspiration. De sorger som du bär på lättar och försvinner när du hänger dig åt ta emot Guds kärlek. Du finner gemenskap med andra människor som väljer samma väg som du. Livets väg känns ibland svår och krokig. Det är här är tillfället då hämtar vägledning och styrka så att du klarar av motgångar.

En Gudstänst är fylld med musik och sång. Det är något som gör en glad och du lyssnar på vår pastor som inspirerar och uppmuntrar dig med hjälp av Guds ord.

Vill du också vara med på vår gudtjänst söndagar kl 10.00 i vår kyrka kom till oss. Just du är välkommen.

Jag är med i Linghemkyrkan för alla människor som man träffar.

Engagerade ledare

En duktig styrelse och engagerade ledare gör tillsammans att det känns bra att vara en del av kyrkans arbete. Jag började själv som scout i Missions-
kyrkan i Skärblacka som sjuåring och är sedan 1988 aktiv medlem i Linghems-
kyrkan. Att kunna hjälpa till att skapa en positiv fritid och livsinriktning för barn och ungdomar i Linghem m o är något som är drivande för mitt engagemang.

Det känns härligt att se glöden i scouternas ögon när bord och spis byggs på läger eller när ett gäng tonåringar på sitt sätt kommer samman en lördagkväll i kyrkan. Då vet jag att vi skapat utrymme och plats för dem att komma närmare varandra och Gud. Detta ger möjligheter att utvecklas i sin tro och som medmänniskor.

Lasse Gustafsson