Linghemskyrkan är en kyrka som vågar det roliga i livet. Man satsar på något så spännande som filmkonfirmation.

Konfirmation

Vi har olika teman för varje träff. Vi ser filmer som: Action, komedi och musikal mm. Vid en träff har man te x tema skapelsen. Tillsammans ser man Apornas planet och diskuterar sedan skapelsen och vad som står i Bibeln. Ett annat tema är Bibeln. Konfirmanderna lär sig att hitta i den. Här kan man finna förebilder för sig själv. Den är en guide i livet. Då man konfirmerar sig, kan man få svar på många viktiga livsfrågor.

Det viktigaste är att man har roligt tillsammans. En gång seglade man med missionsbåten Shalom. Finalen kan bli en filminspelning och Oscarsgala som lockar till mycket skratt.

Saturday är jättekul

- Jag har äran att tillsammans med Henke vara kårchef i vår scoutkår. Det är något jag tycker är väldigt kul och ser som en vidareutveckling i mitt scoutliv. En av de grejer som jag fullkomligt älskar med scout är att man får vara precis som man är - på ett scoutläger finns det ingen som klagar om du luktar svett eller rök eller inte har de finaste kläderna. Är du sugen på att prova på scouting? Kom in till oss en måndagskväll - hos oss är alla välkomna!

Lydia, kårchef