I Magasinet kan du fynda begagnade prylar eller ta en kopp kaffe med bröd till förmån för vårt fadderbarn i Rumänien!

Magasinet second hand för missionen.

Second Hand för missionen.

Har du något att skänka tar vi tacksamt emot det. Din gåva går bl a till utsatta och övergivna barn och ungdomar i Rumänien och Venezuela, fotbollsprojekt i Kongo. Vi kan tyvärr inte ta emot kläder och skor.

Vi finns vid Linghems station och har:

öppet onsdagar kl 16-19 samt lördagar kl 10-14

Kontakt: Magasinet tel 0702-98 10 30 (under öppettiderna)

Linghemskyrkan tel 790 24

Klicka på Magasinet om du vill veta mer om oss!

Vi jobbar i magasinet

- Vi är ett glatt gäng som jobbar i Magasinet. Det känns bra att arbeta för missionen och att allt vi gör går till välgörande ändamål. Hos oss fyndar du möbler, porslin och textiler mm. Vi har särskilda rum för varje avdelning. Ofta gör man fynd. En gång kom några ungdomar till oss och frågade om teakmöbler från 50-talet. Vi hade en jättesnygg hylla. Den gick i väg på stubinen.