Höjdpunkter ur kommande program

____________________________________________

Vi söker Pastor och föreståndare tillsammans med Askeby och Skärkind

Linghemskyrkans församling , Skärkind och Askeby missionsförsamlingar tillhör Equmeniakyrkan och arbetar tillsammans sedan länge. Equmeniaföreningar finns i Linghem och Skärkind , vilka båda bedriver scoutarbete.

Du får gärna inspirera oss med nya arbetsformer och idéer. I Askeby finns en fin scoutgård, Holmen . Nästan varje år samlar vi en ”konfa-grupp”.
Linghemskyrkan bedriver en Second-hand affär sedan 10 år. Tillsammans har församlingarna ca 120 medlemmar.

Geografiskt ligger vi i 4:e storstadsregionen, med bra kommunikationer ,mellan Linköping och Norrköping , bla pendeltåg.

Tjänstegraden 100 %

Tillträde efter överenskommelse

För frågor kontakta Bo Axelsson , 0705-956550 Ordf Linghemskyrkan Chia/Christina Karlsson Ordf Skärkind ____________________________________________

Fullständigt program för vår verksamhet hittar du här

Välkomna till våra samlingar!

Bild på Linghemskyrkan

Foto: Lydia Gustafsson

Albin och Amanda berättar

- I mitt liv där jag nu är har jag fått uppleva en helt ny sorts sida av Gud. Jag och Albin ber varje kväll tillsammans och det är häftigt när man ber för varandra och det känns som Gud sitter med. Som en vän vi delar.

Sammanfattningsvis tror jag på en stor Gud som kan göra under men också på en Gud som tycker jag är viktig och därför kan komma ner till min nivå för att jag ska kunna ge mitt liv till honom. Vi är vänner Gud och jag, och han är den bästa vän som finns!

Albin och Amanda