Vi jobbar alla ideellt

Bild på kö vi vårmarknad

Alla vi som arbetar i Magasinet gör det helt ideellt som en missionsinsats och har andra jobb parallellt. Vi drivs av viljan att kunna bidra till att barn som fötts till svåra förhållanden i bl a Rumänien och Venezuela ska kunna få möjlighet till en bättre uppväxt. Vår uppgift i Linghem är att omsätta skänkta möbler och prylar till reda pengar som vi kan skicka vidare.

Eftersom vår verksamhet hela tiden ökat i storlek har vi nu behov av fler personer som kan tänka sig att "arbeta" på samma villkor. Det handlar om många olika arbetsuppgifter såsom att packa upp kartonger, diska porslin, putsa mässing, laga bordsben, stå i kassan, sköta transporter, koka kaffe mm.

En del av oss har möjlighet att lägga tid i Magasinet varje vecka medan någon annan kanske finns där någon gång i månaden. All hjälp är lika välkommen. Vi vill påstå att vi är muntert gäng med fin sammanhållning.

Om du känner att detta intresserar dig vill vi gärna att du tittar in till oss i butiken så får du mer information.

Välkommen!

personalbild

Vi i Magasinet second hand är ett varierande samman-
satt gäng med olika bakgrund. Vi har alla olika talanger och det gör oss tillsammans starka. Någon är duktig gällande ledarskap och andra på praktiska saker.

Sammanlagt är vi 20 personer som jobbar ideellt för att hålla igång aktiviteter
2 dagar i veckan. Vi har mycket roligt tillsammans. Vår styrka är att vi söker kraft genom vår tro där vi finner både vägledning och sinnesro.