Scouterna

bibelstudium på scoutläger

Välkommen att vara scout! Vi träffas måndagar 18.00. Bland flikarna under "Scouterfliken" hittar du terminsprogram, kontakt och annan bra information.

Spårarscout: åk 1-3
Upptäckarscout: åk 4-6
Äventyrarscout: åk 7-9
Utmanarscout: gymnasiet

Scoutarbetet i Equmenia Linghemskyrkan är en del av Equmenia (Equmeniascout) och Scouterna och på deras hemsidor kan du hitta massor med spännande information.

Jag är ledare för söndagsskolan

Ansvarar för söndagsskolan

Jag ansvarar tillsammans med Monica Axelsson för kyrkans söndagsskola. Det viktigaste är att barnen tycker att det roligt att vara i kyrkan. Det är viktigt att vara på deras nivå. Barnen är viktigast för oss. Det är de som är framtiden och kan göra världen bättre. Vi hittar på en massa skojiga saker: lekar, pyssel och vi berättar berättelser. När vi pysslar är det viktigt att vi anpassar det till just deras förmåga och önskemål.

Agneta Hägg

Vill du vara med i söndagsskolan? Kontakta Monica Axelsson,