Under flikarna till vänster kan se ett axplock ur våra rum.

Bild på en spinnrock

Välkommen till Magasinet! Hos oss hittar du mängder av prylar till ständigt låga priser. Vi har allt från böcker, tallrikar, blomkrukor och leksaker till lampor, bokhyllor, soffor och sängar.

Vi gör mycket roligt i kyrkan

- Vi samlas sex personer i en grupp som kallas Vuxen-
dialog, varje onsdag i Linghemskyrkan. Vi pratar om sådana där saker som man sällan hinner dryfta i vardagen. Vi pratar om mer än bara tro. Det handlar om saker i livet som kan vara utvecklande att prata om med andra medmänniskor. Det kan vara saker som ondska, lycka eller symboliken i det kristna korset som vi pratar om. Det oerhört givande att träffa människor med andra åsikter och dela med sig av sina funderingar.

Tommy Hägg

Vill du också vara med i en givande samtalgrupp i Linghemskyrkan? Ring pastor Anders Ekstedt, tel 070-493 18 08