En kyrka för hela livet

En kyrka för hela livet.

Genom vår verksamhet vill vi leva upp till Equmeniakyrkans vision, ” att vara en kyrka för hela livet där mötet med Jesus Kristus förvandlar – mig, dig och världen”. Detta gör vi på en rad olika sätt, vi har verksamheter för alla – från små barn till äldre människor.

Genom vår second hand-butik Magasinet kan vi ge av vårt överflöd till mer behövande människor i andra länder. Tack vare vårt arbete med barn och ungdomar i Equmenia Linghemskyrkan kan vi sprida evangeliet om Jesus Kristus till dem. De barn- och ungdomsverksamheter vi har är söndagsskola, tonår, scouting, konfirmation. Utöver detta har även körverksamhet, konferenser och stickcafé.

Kom med oss i gemenskapen och förvandla ”mig, dig och världen”. Just du är välkommen!

Vill du ge ett stöd till Linghemskyrkans verksamhet kan du sätta in det på PlusGiro 79 30 28-2.

Jag är med i Linghemkyrkan för alla människor som man träffar.

Engagerade ledare

En duktig styrelse och engagerade ledare gör tillsammans att det känns bra att vara en del av kyrkans arbete. Jag började själv som scout i Missions-
kyrkan i Skärblacka som sjuåring och är sedan 1988 aktiv medlem i Linghems-
kyrkan. Att kunna hjälpa till att skapa en positiv fritid och livsinriktning för barn och ungdomar i Linghem m o är något som är drivande för mitt engagemang.

Lasse Gustafsson